Skadesamordnare till Gavlgegårdarna i Gävle

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Letar du efter anställning inom bygg och anläggning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Bemannia Kontor AB genom att arbeta som projektledare, bygg och anläggning. Vill du arbeta heltid hos Bemannia Kontor AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Denna position är tillgänglig i Gävle. Bemannia Kontor AB har just nu en ledig tjänst som projektledare, bygg och anläggning. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Sök jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Bemannia Kontor AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den tjugotredje maj 2024.


Jobbannons

Har duerfarenhet från att besikta lägenheter/skador samt minst fem års erfarenhet av projektledning?Varmt välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

Vi söker en skadesamordnare till vår kund Gavlegårdarna i Gävle.Tjänsten är ett konsultuppdrag via Bemannia som startar 1 augusti 2024 och pågår till 1 oktober 2025.Tjänstgöringsgraden är 100% och du arbetar under kontorstider vid Gavlegårdarnas kontor i Gävle.Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att stärka Gavlegårdarnas arbete med brand och vattenskador. I tjänsten kommer du bland annat arbete med att:

 • Driva mindre projekt av renoveringskaraktär
 • Leda skadearbetet och samordna interna och externa hantverkare (inkl. planering, genomförande, administration etc.)
 • Bedöma omfattning av skador (inkl. fuktmätning)
 • Genomföra besiktningar på genomfört arbete
 • Driva förbättringsarbete kopplat till vattenskadeprocessen

Dina kvalifikationer

 • B‐körkort
 • Högskoleutbildning om minst 240 hp eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av projektledning
 • Goda kunskaper inom XLPM eller likvärdigt
 • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Är van vid att samarbeta med flera olika yrkesgrupper
 • Är van att arbeta administrativt och har goda kunskaper inom Officepaketet
 • Har erfarenhet från att besikta lägenheter/skador

Vi söker dig somhar en positiv inställning till utmaningar och trivs med att jobba i grupp. Du samarbetar väl med andra för att uppnå den bästa möjliga lösningen oavsett situation.Vi ser också att du ärflexibel, strukturerad ochtrivs med att hantera flera arbetsuppgifter parallellti ett högtarbetstempo.

Meriterande

 • Flerårig erfarenhet med vattenskador i lägenheter och lokaler
 • Vana av att driva projekt och kan hålla flertalet projekt igång samtidigt

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska.Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 23/5 2024.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Annelie Hammarborg annelie.hammarborg@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss underkontorstid på072 169 30 00.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBemannia Kontor AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566335476
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Bemannia Kontor AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Bemannia Kontor AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare inom fastighet & samhällsbyggnad till Hifab Gävle!

Wrknest AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gävle.

2024-03-26

Mer info

Byggprojektledare till Robinia Property!

A Hub AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-05-10

Mer info

Logistisk Projektledare till internationell kund

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Finspång.

2024-05-14

Mer info