Projektledare inom teknikinformation och driftsäkerhet

Publiceringsdatum: 2024-02-20

Funderar du på att söka jobb inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på Jobwise AB? Nu är det möjligt. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Jobwise AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Göteborg då det är tjänsteorten. Jobwise AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Jobwise AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Projektledare inom Teknikinformation och Driftsäkerhet till Berg Marin

Berg Marin, en del av Ö-borgenkoncernen med säte i Karlskrona, befinner sig i en expansiv fas och söker nu en projektledare som kan sammanföra expertis från både teknikinformations- och underhållsberedningsområdena. Vår verksamhet innefattar utveckling av tekniska beskrivningar och manualer, underhållsberedning och driftsäkerhet för marina och industriella anläggningar.

Denna roll är tilltänkt att utgå från Tjörn eller Öckerö.

Om rollen:

I denna nyckelposition kommer du att ha en central roll i att koordinera och leda projekt som involverar teknikinformatörer och underhållsingenjörer. Ditt ansvar omfattar att säkerställa att tekniska dokument och underhållsplaner är korrekt utformade, organiserade och kommunicerade både internt och externt. Du kommer att arbeta nära våra kunder och team för att säkerställa att alla projekt levereras med högsta kvalitet, i tid och inom budget.

Du kommer även vara med och producera i denna roll inför bland annat projektleveranser, uppstarter och likande, men huvudfokus ligger på att hålla ihop projekten.

Denna roll är belagd på antingen Djupvik eller Öckerö, beroende på vad som passar dig bäst.

Vem är du?

  • Du har erfarenhet som projektledare
  • Är tekniskt kunnig med förmågan att förstå och översätta komplexa tekniska koncept.
  • Har starka organisatoriska och kommunikativa färdigheter.
  • Kan leda och motivera team för att uppnå mål och hålla höga prestandastandarder.
  • Erfarenhet från den marina branschen är meriterande.

Krav

  • Teknisk bakgrund, gärna inom maskin- eller mariningenjörsvetenskap dock inget krav.
  • Förmåga att effektivt hantera flera projekt samtidigt.
  • Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.
  • Starka ledaregenskaper och förmåga att arbeta effektivt i team.

Om Jobwise

Vi tror att ledarskap är kärnan i att attrahera, behålla och noggrant vårda begåvade individer. Att avancera i våra rekryteringsprocesser ger dig möjlighet att ta ditt nästa karriärkliv i en utvecklande miljö där vi, som rekryteringsföretag, ger chefer och ledare insikter för en effektiv onboarding och värdefulla verktyg för arbetstagarens långsiktighet. Därav blir omsorgsfulla samarbeten med duktiga ledare nyckeln till din, vår partners och vår framgång.

Med denna filosofi och metodik, erbjuder vi de optimala förutsättningarna för din framgång och utveckling. Vi fokuserar inte enbart på rekrytering av kompetens, utan även på att skapa rätt villkor när våra kandidater tar nästa karriärsteg och hittar den nivå som ger nya anställda känslan av att hela tiden utvecklas.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJobwise AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590271242
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Jobwise AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Jobwise AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Engagerad Projektledare inom bygg och fasad!

Maxkompetens Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-04-24

Mer info

Projektledare inom industrialisering och Operations

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Västerås.

2024-04-17

Mer info

Projektledare inom IT och digitalisering

Biner Consulting AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2024-05-07

Mer info