Projektledare underhåll broar

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som projektledare, bygg och anläggning hos Billdals Konsult och Bygg AB väntar på dig - varför inte söka idag? Billdals Konsult och Bygg AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Göteborg är platsen där denna position är ledig. Billdals Konsult och Bygg AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning. Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Billdals Konsult och Bygg AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är torsdag den tjugonde juni 2024.


Jobbannons

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Har du erfarenhet av underhållsarbeten som projektedare, byggledare eller platschef? Då har vi ett spännande uppdrag som projektledare för ett stort underhållspaket för älvsborgsbron i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Kort om projektet:

Göteborgs Stad växer i och med att allt fler vill bo och verka i storstadsområdet i och kring Göteborg. Att staden växer innebär stora möjligheter, men också ett stort behov av samhällsnyttiga investeringar.

Älvsborgsbron är nu drygt 50 år gammal och en mängd underhållsåtgärder har gjorts och är planerade för att bibehålla brons planerade livslängd. Underhållsåtgärderna är så pass omfattande och komplexa att de handlas upp som separata kontrakt skilda ifrån den ordinarie broförvaltningen. Återstående åtgärder är mycket komplexa och kräver omfattande erfarenhet och samordning för att kunna genomföras inom de tids- och budgetramar som finns. De kommande kontraktens budgetar varierar mellan cirka 50 och cirka 400 MSEK.

Projektledningen inom ramen för denna tjänst rör åtgärder som omfattar projektering, upphandling och utförande av entreprenader omfattande bland annat;

• Ommålning

• Betonglagningar

• Utbyte av lager

• Utbyte av övergångskonstruktioner (fingerfogar m.m.)

• Kompletteringar med nya konstruktioner (mittlås och andra system)

• Garantiåtgärder från tidigare åtgärder

Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen har du en god kommunikativ förmåga där du möter andra på ett lyhört sätt och anpassar din kommunikation till mottagaren. Du är strukturerad och arbetar enligt en tydlig process där du organiserar och planerar ditt arbete väl. Du driver självständigt ditt arbete framåt och prioriterar bland arbetsuppgifter och kan ställa om vid ändrade förutsättningar. Vi ser också att du har en god analytisk problemlösningsförmåga.

Vi söker dig som

  • Akademisk examen (ex. Högskoleingenjör) eller motsvarande.
  • Minst 3 års erfarenhet som Projektledare för vägprojekt.
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av ledande befattning (projektledare/platschef) inom större infrastrukturprojekt (över 400 mkr)
  • minst 5 års arbetserfarenhet (som projektledare eller i arbetsledande funktion) från projekt med flera entreprenader eller infrastrukturer eller byggherrar där samordningsfunktionen varit en varit en väsentlig del av uppdraget
  • Krav på arbetserfarenhet (som projektledare eller i arbetsledande funktion) Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av projekt inom entreprenader på häng- eller snedkabelbro omfattande underhållsarbeten på brons konstruktioner eller nybyggnation av sådan bro.
  • Krav på arbetserfarenhet (som projektledare eller i arbetsledande funktion) Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av projekt inom trafikintensiv miljö i storstadsområde med ÅDT över 20000 fordon.
  • Genomfört säkerhet på väg steg 3
  • Dokumenterad erfarenhet i överlämnande av projekt till Trafikverkets förvaltningsdatabaser, GUS/Maximo, Chaos och BaTMan, eller likvärdigt.

Det är meriterande om du även:

  • Har god kännedom om entreprenadjuridik såsom AB04, ABT06 och ABK09
  • God kunskap om Microsoft Office

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Tanken är att Du blir projektanställd av oss på Billdals konsult och Bygg som uthyrd konsult. Driver du eget eller föredrar att vara underkonsult så kan vi erbjuda dig ett upplägg enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta William via vår mejladress

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBilldals Konsult och Bygg AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593817942
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Billdals Konsult och Bygg AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Billdals Konsult och Bygg AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Nu söker vi en driven projektledare till vår Drift- och underhållsenhet!

Stockholm Gas AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Solna.

2024-06-12

Mer info

Projektledare underhållsprojekt

One Nordic AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Östersund.

2024-03-08

Mer info

Byggprojektledare planerat underhåll till fastighetsservice

Kalmar kommun söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kalmar.

2024-06-10

Mer info