Lead Engineer inom automotive till medarbetarfokuserat bolag

Publiceringsdatum: 2024-06-20

Letar du efter anställning inom data/it? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som projektledare, it hos Jobnet AB. Jobnet AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Göteborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Jobnet AB har just nu en ledig tjänst som projektledare, it. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Låt Jobnet AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som projektledare, it! Ansök seast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Är du en civilingenjör med intresse för teknik och erfarenhet av projektledning? Bli en del av en arbetsplats med god sammanhållning där du ansvarar för att leda och koordinera projekt från start till mål.

Veprox är ett teknikkonsultbolag som erbjuder tjänster inom produkt-, process- och produktionsutveckling. Nu söker vi dig – en relationsskapande teknisk projektledare/lead engineer med bakgrund inom automotive.

Beroende på uppdrag kan rollen inkludera allt från planering och genomförande av projektaktiviteter till uppföljning av tidsplaner och projektbudget. Det kan även innebära ansvar för den tekniska dokumentationen, ekonomisk uppföljning och rapportering. Andra ansvarsområden kan vara att se till så att rätt material, resurser och tjänster finns på plats i rätt tid.

Vem är du?

Vi tror att du har en examen inom mechanical engineering, automotive engineering, mekatronik eller liknande. Du har jobbat i minst tre år inom automotive samt har lett projekt i åtminstone ett par år. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och har stor förståelse för tekniska processer. Du har också B-körkort samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Kanske har du också erfarenhet av Catia V5, Teamcenter, KDP, Kola eller PDMLink.

Vi söker dig med stor problemlösningsförmåga och drivkraften att leverera resultat. Du är duktig på att kommunicera tydligt och guida dina kollegor framåt i arbetet. Du är också välorganiserad med en förmåga att se detaljer och samband. Om du dessutom trivs i en avslappnad arbetsmiljö där gemenskapen är stark, kan du mycket väl vara vår nya kollega.

***

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/lead-engineer-veprox-goteborg?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=veprox-goteborg&utm_term=lead-engineer

***

Via länken hittar du även hittar bilder, förmåner och mer information om tjänsten och Veprox.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJobnet AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593091696
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Jobnet AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Jobnet AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Product Manager Compliance till framgångsrikt techbolag

Jobnet AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2024-06-24

Mer info

Projektledare till Ledande Aktör inom Elnät!

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2024-07-03

Mer info

Projektledare inom IT till HRM Software i Växjö

Maxkompetens Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Växjö.

2024-07-01

Mer info