Agil Projektledare till Sogeti Jönköping

Publiceringsdatum: 2024-06-20

Söker du efter ett jobb inom data/it-sektorn? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Sogeti Sverige AB genom att arbeta som projektledare, it. Sogeti Sverige AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Jönköping då det är tjänsteorten. Sogeti Sverige AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare, it. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sista ansökningsdagen till jobbet som projektledare, it hos Sogeti Sverige AB är måndag den sextonde december 2024.


Jobbannons

Drömmer du om att leda framtidens teknikteam? Vi på Sogeti Jönköping gillar människor. Och teknik. Med teknikens hjälp gör vi vardagen bättre för människor och företag och bygger lösningar som effektiviserar och håller, länge. Känns det som du? Fortsätt läsa!

Gillar du också människor och teknik och vad vi kan åstadkomma tillsammans? Trivs du med att arbeta i en ledande roll, nära kunder och medarbetare? Är du lösningsorienterad, kommunikativ och bra på att se helheten? Då kanske du är en av oss.

Vi söker dig som är en fena på att stötta kunder på deras digitala resa och ta dem närmare deras mål. Du har ett inbyggt driv och förstår hur teknik kan hjälpa till att effektivisera en verksamhet. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Det är toppen om du är orädd, gillar ansvar och har lätt för att skapa relationer. Vi tror att du har vana av att jobba agilt och trivs i en miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras.

Att jobba som Agil Projektledare hos oss på Sogeti i Jönköping är att ta del av en spännande resa där du får utmana dig själv och din kompetens. Du kommer att arbeta tillsammans med ett hängivet team av experter och vara en viktig del i att driva framgångsrika projekt för våra kunder. Du kommer att ha möjlighet att lära dig, växa och utvecklas, såväl som att bidra till att forma morgondagens tekniklösningar.

Sogeti erbjuder dig det lokala i det globala, intressanta kunder både i och omkring Jönköping men även möjlighet att ta dig an uppdrag i andra delar av Sogetis värld. Hos oss är det din kompetens, framåtanda och nyfikenhet som skapar din framgång.

Vi tycker även att det viktigt att du hela tiden utvecklas och därför erbjuds du även att ingå i en rad olika kompetensnätverk, både lokala och nationella.

Varför passar du in på Sogeti? Enkelt, du gillar variation i uppdrag, du tycker det är kul med utmaningar och du kan snabbt sätta dig in i kundens verklighet med ett problemlösande mindset och en vilja att kunna bidra.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Projektledning, baserat på agila principer

Verksamhetsutveckling

Utredningar, verksamhetsanalyser

Förstudier

Workshopar

Vi ser gärna att du har:

Erfarenhet från projektledning, med fördel inom IT.

Arbetat med agila metoder.

Kommunikativ och strukturerad.

God förmåga till att planera och följa upp.

Du kommer att komma till en arbetsplats med högt till tak, där vi hittar på mycket kul tillsammans, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att jobba med både stora internationella kunder såväl som mindre lokala.

Vill du veta mer? Prata med TA Partner Marcus Rosenblom, eller Teamchef Rebecca Källgård så berättar vi mer, du hittar kontaktuppgifterna längre ner eller på https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/vara-kontor/jobba-i-jonkoping/

Varmt välkommen med din ansökan idag, urval sker löpande! Hoppas vi ses!

Välkommen med din ansökan!

  • #LI-MRO

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidssäkrade lösningar inom Quality Engineering & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSogeti Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566314687
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Sogeti Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Sogeti Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-12-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare med inriktning IT-säkerhet sökes till Nordlo i Jönköping

Nordlo Improve AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Jönköping.

2024-05-15

Mer info

🌟Agil leveransledare till Sogeti Stockholm🌟

Sogeti Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Solna.

2024-07-11

Mer info

Projektledare inom samhällsbyggnation till Videntes

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2024-06-11

Mer info