Projektledare/koordinator Victorsson Poultry AB

Publiceringsdatum: 2024-06-20

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Nu har du chansen att börja jobba som projektledare, bygg och anläggning hos Platsa AB. Detta är ett jobb på heltid där Platsa AB letar efter någon under tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Kungsbacka som är tjänsteorten. Platsa AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning. Platsa AB letar efter erfaren projektledare, bygg och anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den femte juli 2024.


Jobbannons

Har du erfarenhet att driva projekt framåt och söker en varierad tjänst i ett entreprenörsdrivet bolag?Vi på Victorsson Poultry AB fortsätter växa och behöver stärka upp organisationen med en framåtriktad person som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa framåt. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Projektledare/koordinatorI rollen som projektledare/koordinator kommer du ansvara för samtliga projekt hos oss. Det innebär bland annatplanering för resurser, material, inköp och tidsplan. Du kommer också fungera som ett säljstöd och hjälpa våra kunder med offerter och orderläggning.På sikt kommer du driva och utvecklavår webbshop och se till att det är uppdaterat med rätt produkter och priser. Som projektledare/koordinator ansvarar du också för att uppdateravåra sociala medier.Vi använder oss avaffärssystem Garp (Jeeves),CRM-systemet Superoffice och Office-paketet. Resor i jobbet inom Norden kan förekomma.

Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig en varierad arbetsroll i ett entreprenörsdrivet bolag där vi tillsammans arbetar för att nå gemensamma mål. Hos oss erbjud du friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och sex veckors semester. Vem söker vi?Vi söker dig som är trygg i dig själv och som har ett naturligt,kommersiellt driv. Du motiveras av resultat, bygga långsiktiga affärsrelationer och trivs att jobba i team. För att trivas hos oss är det viktigt att du är en flexibel person som har lätt för att ställa om och ser det som självklart att vi stöttar upp varandra där vi behövs. Du är en kommunikativ problemlösare som har lätt för att se vad som behöver göras för att nå bästa möjliga resultat. Du har flerårig erfarenhet som projektledare och har teknisk förståelse och intresse för hur olika delar hänger samman. För att kunna jobba hos oss är detviktigt att du inte är djurallergiker.

Victorsson Poultry AB

I snart 50 år har Victorsson Poultry AB försett äggproducenter med inredning för äggproduktion och kycklinguppfödning, alltsedan företaget startade 1977. Vi utvecklade under 90-talet en inhysningsmodell som sedan blev basen för EU-direktivet 1999. Victorsson Poultry AB är än i dag den ledande tillverkaren av äggproduktionssystem för frigående värphöns i Norden. Vi är också agenter för flera ledande tillverkare av andra produkter inom vårt verksamhetsområde.

Krav

  • Några års erfarenhet inom projektledning
  • Eftergymnasial utbildning (projektledning/ekonomi/bygg/teknik)
  • God teknisk förståelse
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Tyska

Varmt välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum då vi jobbar med löpande urval.

Sista ansökningsdatum: 2024-07-05

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag

Ort: Frillesås

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, evelina.lofberg@platsa.se, 0733-28 18 60

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPlatsa AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569528846
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Platsa AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Kungsbacka. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Platsa AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till fastighetsstaben

Uppsala kommun söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Uppsala.

2024-06-27

Mer info

Entreprenadprojekt i Täby AB söker projektledare inom fasad och fönster!

Simplified Recruitment Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Täby.

2024-04-19

Mer info

Bli projektledare på Holtab

Holtab AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Tingsryd.

2024-06-25

Mer info