Projektledare till Grebo EL

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? Påverka Nu Sverige AB är på jakt efter en skicklig projektledare, bygg och anläggning och du kan vara rätt person för jobbet. Vill du arbeta heltid hos Påverka Nu Sverige AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Linköping då det är tjänsteorten. Företaget Påverka Nu Sverige AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som projektledare, bygg och anläggning har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Påverka Nu Sverige AB? Ansök innan söndag den tjugotredje juni 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Är du en kommunikativ och erfaren projektledare som får energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Vi på Grebo EL tar oss an spännande uppdrag i varierande storlek runt om i Östergötland. Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en projektledare. Är det du?

Här ges möjlighet till en utvecklande roll med stort ansvarstagande i ett företag med ett tryggt och etablerat varumärke som verkar på en spännande marknad.

Som projektledare hos Grebo EL ansvarar du för installationsprojekt, från projektplanering till leverans. Du blir en nyckelperson i företaget och kommer att vara viktig i vår fortsatta resa framåt, där du i din roll har stor möjlighet till påverkan och utveckling.

Som projektledare hos oss har du det övergripande ansvaret för projektens tidplan, budget och resultat. Du kommer att bli delaktig i arbetet med kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt. I din roll arbetar du nära kunder och leverantörer, men framför allt, arbetar du nära våra montörer som du arbetsleder i deras dagliga arbete.

Grebo EL ger dig mycket frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, driv och engagemang.

Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad på vårt kontor i Linköping.

Vi ser att du har god erfarenhet från vår bransch och att du idag har en roll som projektledare inom el. Därmed tror vi att du är erfaren i att driva olika storlekar av projekt och har ett genuint intresse av projektledning och utvecklingsfrågor.

Du har en utbildning inom el på minst gymnasial nivå men vi ser meriterande på om du har kompletterat med en högskoleutbildning.

Du har god vana i Microsoft 365 samt Officepaketet, och gärna även erfarenhet från annat affärssystem. Körkort B (manuell) är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll.

Med din analytiska förmåga och goda struktur håller du ett högt lösningsfokus i dina uppdrag.

Du är serviceinriktad och kommunikativ och har en god förmåga att skapa goda relationer med kunder och leverantörer för att nå lyckosamma samarbeten och affärer.

Du är en utpräglad lagspelare och kan entusiasmera och motivera dina kollegor för att nå fina resultat och därmed nöjda kunder.

På Grebo EL är det tillsammans vi gör det. Med en familjär och trygg företagskultur och högt i tak bryr vi oss om varandra och brinner både för varje medarbetares individuella utveckling som företaget i stort.

Vi hoppas att hitta vår nästa stjärna som vill vara en del av vår fortsatt resa framåt. Kanske är det du?

Varmt välkommen med din ansökan!

Sedan 1989 har vi tagit hand om hela processen från projektering och idé till färdig anläggning. Vi brinner för att utveckla vår verksamhet och bredda vårt utbud till kund. Nu senast genom förvärvet av Larm och Telefunktion där vi breddar vår kompetens inom säkerhetsinstallationer.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPåverka Nu Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567754170
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Påverka Nu Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Påverka Nu Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Grebo EL

Påverka Nu Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-17

Mer info

Senior Projektledare inom bygg sökes i Skellefteå

Barona Teknik & Installation AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Skellefteå.

2024-06-07

Mer info

Projektledare Station Elsystemspecialisterna

One Nordic AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Helsingborg.

2024-06-04

Mer info