Projektledare Ombyggnad

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Positionen som projektledare, bygg och anläggning hos Riksbyggen ekonomisk förening är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Om du vill arbeta heltid hos Riksbyggen ekonomisk förening, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Skellefteå som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Riksbyggen ekonomisk förening i rollen som projektledare, bygg och anläggning så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Riksbyggen ekonomisk förening om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den artonnde augusti 2024.


Jobbannons

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.

Vår ombyggnadsverksamhet i Skellefteå söker en ny kollega, är det kanske du? Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar står inför.

Tjänsten inom ombyggnad på Riksbyggen är utvecklande och varierande. Projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är ombyggnad av lokaler till nya lägenheter, stambyten, och diverse energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram handlingar och handlar upp entreprenad. Arbetet sker i tät dialog med kunden som oftast är en bostadsrättsförening. Detta är en roll där projektledaren verkligen får jobba från ax till limpa med stor frihet. Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

Hos oss gör du skillnad

En projektledare hos Riksbyggen har en viktig roll där man får ett stort förtroende från våra kunder. Du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, införsäljning till kund, under projektering och genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt kontor i Skellefteå. Hos oss har du en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Vi söker framför allt rätt person för att ingå i vårt team och som kontakt till våra kunder. Någon som tycker att det är kul att driva projekt och som vill driva flera projekt samtidigt i flera olika skeden. Flerårig erfarenhet av projektledning inom fastighetsbranschen och kunskap om bostadsrättsföreningar är meriterande.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och/eller har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har lett projekt från analys och projektering till genomförande och avslut, samt ansvarat för budget och prognos.

Du har en säljande och förtroendegivande sida och trivs med att både jobba självständigt och nära dina kollegor. Det är viktigt att du tycker om att leda mot mål, har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker är van att jobba digitalt och i en ständigt varierande miljö. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både projektledarerfarenhet, branschkunskap och noggrannhet. Du har kunskaper om entreprenadjuridik, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du får tillsammans med ett engagerat och trevligt team vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med och påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat och god kompetensutveckling. Vi förbättrar ständigt vårt arbetssätt där man som medarbetare kan påverka fortsatt utveckling av vår affär, hållbarhet, effektivisering och digitalisering mm.

Tjänsten är på heltid och kräver körkort samt tillgång till bil. Tjänsten är placerad i Skellefteå men även projekt på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss vi RIO/Om oss/Lediga jobb senast den 2024-08-18. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor kontakta marknadsområdeschef Veronica Söderberg, email: veronica.soderberg@riksbyggen.se

Klicka på länken om du är nyfiken på Riksbyggen.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRiksbyggen ekonomisk förening
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7020017781
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Riksbyggen ekonomisk förening söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Riksbyggen ekonomisk förening skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare, ny- och ombyggnad

Treklövern Bostads AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Klippan.

2024-07-03

Mer info

Biträdande projektledare Ombyggnad

Riksbyggen ekonomisk förening söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Sundsvall.

2024-06-10

Mer info

Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen ekonomisk förening söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Skellefteå.

2024-07-11

Mer info