AFRY Automotive East söker nu vår nästa Projektledare.

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på AFRY AB? Nu är det möjligt. AFRY AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Södertälje är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du är intresserad av en karriär inom projektledare, bygg och anläggning, ta en titt på den lediga tjänsten som AFRY AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av teamet hos AFRY AB som projektledare, bygg och anläggning genom att ansöka senast torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Är du en naturlig ledare och har erfarenhet inom projektledning, vill du kunna påverka/skapa framtidens lösningar inom fordonbranschen? Då finns möjligheten hos oss på AFRY i Stockholm inom divisionen INDUSTRIAL & DIGITAL SOLUTIONS.

Hos oss kommer du få möjlighet att växa och jobba med projektledning av den gröna omställningen inom transportsektorn mot en framtida hållbar värld.

Som projektledare ansvarar du för att projekt utvecklas med en leverans som möter målbild detta i samspel med flera tvärfunktionella grupper. Du har bland annat ansvar för att organisera och leda och allt som ingår i för att driva och leverera projekt.

Du är en coachande lagspelare och ledare som sprider energi i din arbetsgrupp, en plats där man strävar efter att skapa en lärande atmosfär. I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.

Kravspecifikation

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustri. I botten har du en ingenjörsutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet inom fordonsutveckling.

Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina lagkamrater. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar sociala sammanhang. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ledare.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift

Ytterligare information

Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.

Något av det vi kan erbjuda dig:

  • En trygg anställning med fast lön och kollektivtal – komponenter som är en självklarhet för oss!
  • En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra på daglig basis i vårt arbete.
  • En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
  • Årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning mm.
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur- och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Sawen Shawket, sawen.shawket@afry.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Anders Kristiansen, anders.a.kristiansen@afry.com

Då vi befinner oss i semestertider kommer återkoppling på din ansökan att kunna dröja något , vi ber om förståelse för detta och återkopplar till dig så snart vi kan.

Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 2024-08-31.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAFRY AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561206474
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

AFRY AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Södertälje. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos AFRY AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Projektledare - Linköping

Caverion Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-24

Mer info

Nu söker vi IT-projektledare till Borlänge

Sogeti Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Borlänge.

2024-06-11

Mer info

Fredrik söker DIG, som vill ingå i ett team på AFRY med projektledare

AFRY AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-06-27

Mer info