Projektledare

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Funderar du på att söka jobb inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som projektledare, bygg och anläggning hos Stockholm Vatten AB väntar på dig - varför inte söka idag? Stockholm Vatten AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Om du är intresserad av en karriär inom projektledare, bygg och anläggning, ta en titt på den lediga tjänsten som Stockholm Vatten AB erbjuder för att se om det är en matchning. Här är chansen att bli en del av Stockholm Vatten AB och jobba som projektledare, bygg och anläggning! Ansök senast söndag den andra juni 2024.


Jobbannons

Är du en person som drivs av att arbeta med projekt i dess tidiga skeden? Gillar du att dela med dig av din kunskap till både kollegor och externa intressenter? Vill du jobba med en samhällsviktig funktion? Då ska du läsa vidare!

Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

ARBETSUPPGIFTER

På enheten arbetar vi med att kartlägga, samordna, samt utreda och driva inkommande exploateringsprojekt initierade av externa aktörer. Som projektledare hos oss kommer du driva exploateringsprojekt i dess tidiga skeden enligt bolagets projektmodell och rutiner, med fokus på VA och dagvattenhantering, även projekt som berör Avfall kan förekomma. Ansvarsområdet sträcker sig från initiala projektfrågor i mycket tidiga skeden till och med färdig systemhandling. I ditt arbete ansvarar du bland annat för projektens budget, beställning och granskning av olika utredningar samt framtagande av systemhandling i samarbete med konsulter. Du samordnar även ärenden från externa aktörer kring kommande exploateringsprojekt, ex remisshantering i stadsbyggnadsprocessens tidiga skeden. Du ansvarar för att projekten drivs i enlighet med TKI (tid, kostnad och innehåll inklusive tekniskt ansvar). Inom varje projekt är huvudmålet att välja den mest hållbara lösningen för vårt verksamhetsområde.

Projektledarrollen innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, konsulter och kollegor inom staden. Statusen på dina projekt rapporterar du kontinuerligt till din enhetschef och i våra projektverktyg

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta på vårt fina kontor i Ulvsunda.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas med rollen ser vi att du har:

  • Universitets- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning. alternativt annan utbildning, i kombination med erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet (VA), vi bedömer som likvärdig.
  • Flerårig erfarenhet som projektledare i teknisk alt. samhällsbyggnadsbransch (ex projekt inom infrastruktur och/eller bygg- och anläggningsprojekt) med erfarenhet av att arbeta med projektstyrningsmodeller.
  • God (allmän) teknisk förståelse och kunskap.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med projektekonomi, riskhantering och tidsplanering samt uppföljning och rapportering.
  • Goda kunskapar i svenska språket när det kommer till tal och skrift då det är vårt arbetsspråk.

Vi ser det som meriterande ifall du har kunskap och erfarenhet från VA-området samt inom samhällsbyggnadsprocessen. Som erfaren projektledare ser vi det som positivt också att du har erfarenhet från tidiga skeden i projektprocessen. Erfarenhet från förhandling och arbeta med olika typer av avtal är även det meriterande.

Som person driver du ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du trivs med mycket frihet under eget ansvar och behöver som person därför vara initiativtagande och resultatinriktad inom de ramar som respektive projekt har. Du har lätt för att skapa relationer både internt och externt, där du ser samarbete som en viktig beståndsdel för att lyckas. Då du jobbar med flera projekt samtidigt är det viktigt att vara strukturerad och flexibel för att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du vill gärna dela med dig av din kunskap och erfarenhet för att kunna bidra till enhetens utveckling.

ÖVRIGT

I den här rekryteringen samarbetar Stockholm Vatten och Avfall med Larenius & Partners. Urval sker löpande.

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStockholm Vatten AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562106855
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Stockholm Vatten AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Stockholm Vatten AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare / Teknisk säljare - Bygg

Prowork Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Örebro.

2024-05-10

Mer info

Projektledare för omställning till nya socialtjänstlagen

Varbergs kommun söker en person till tjänsten som projektledare, it i Varberg.

2024-05-10

Mer info

Projektledare för krisberedskap

Varbergs kommun söker en person till tjänsten som projektledare, it i Varberg.

2024-05-10

Mer info