Projektledare till Vattenfall Services i Järfälla!

Publiceringsdatum: 2024-06-20

Funderar du på att söka jobb inom data/it? Nu har du chansen att börja jobba som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB. Academic Work Sweden AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom projektledare, it-branschen, har Academic Work Sweden AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Här är chansen att bli en del av Academic Work Sweden AB och jobba som projektledare, it! Ansök senast lördag den tjugonde juli 2024.


Jobbannons

Gillar du att driva och planera projekt och är redo för att ta dig an din nästa roll som projektledare? Vill du vara med och bidra till framtidens elnät? Ansök till rollen som projektledare redan idag - vi applicerar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en projektledare till Vattenfall Services i Järfälla. Hos Vattenfall Services välkomnas du in i en familjär miljö med högt i tak där kollegorna är väldigt måna om varandra. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för både näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, industri, energi, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad.

Som projektledare ansvarar du för projektet från planering fram till fakturering. Det är en bred och varierande roll där du får vara med och bidra till framtidens elnät. Du kommer arbeta i tät dialog med beredare, tekniker och projektstöd. Du ansvarar för att genomförande av projekt sker i enlighet med Vattenfall Services mål och riktlinje.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Leda och ansvara för projekt under hela projektprocessen från planering och inköp, till driftsättning och överlämning.
 • Följa upp och säkerställa leverans i enlighet med fastställda kvalitets-, miljö-, ekonomi- och tidsramar.
 • Vara Vattenfall Services representant på byggmöten och i förhandlingar.
 • Säkerställa att regelverk och krav efterlevs.
 • Ansvara för att tekniker och underentreprenörer i projekten har en säker arbetsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM

 • Innehar tidigare erfarenhet av projektledning inom el.
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet inom samma bransch.
 • Tidigare arbetat som tekniker ute i fält.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare till enheten för underhåll och teknik

Ulricehamns kommun söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Ulricehamn.

2024-06-24

Mer info

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Projektledare - Linköping

Caverion Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-24

Mer info

Projektledare till Grebo EL

Påverka Nu Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-17

Mer info