Erfaren projektledare till OneCo

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Nu har du chansen att börja jobba som projektledare, bygg och anläggning hos QRIOS Minds AB. Om du vill arbeta heltid hos QRIOS Minds AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos QRIOS Minds AB i rollen som projektledare, bygg och anläggning så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sök jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos QRIOS Minds AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den trettonde augusti 2024.


Jobbannons

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande teknikområden? Då är detta rätt tjänst för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att utforma och sätta din prägel på rollen. Rollen kan utgå från Stockholm, Norrköping eller Göteborg.

Om tjänsten

I rollen som projektledare kommer du inneha en bred roll som projektledare inom våra teknikområden energilagring, solenergi och ladd infrastruktur. I rollen ingår att projektera och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet. I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål med god ekonomi och nöjda kunder. Du kommer att tillhöra ett av företagets affärsområden och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef på Green Energy.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Samordna och leda projekt inom våra olika teknikområden samt projektera och kalkylera projekt
  • Delta i möten med kunder, underentreprenörer och leverantörer samt skapa goda relationer
  • Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet samt läsa in dig på avtal och se att de efterföljs
  • Kontakt med ledande montör och tekniker i fält samt styra och leda tillgängliga projektresurser
  • Leverera projektdokumentation som exempelvis arbetsmiljöplaner samt granska och kommentera ritningsunderlag
  • Delta i internt utvecklingsarbete och vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom en eller flera av våra teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap inom entreprenadarbete, montagemetoder och material. Du bör ha god teknisk förståelse för projekt inom det eltekniska området. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten

Vad erbjuder OneCo dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart. På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://www.oneco.se/

#LI-HG1

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnQRIOS Minds AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565995999
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

QRIOS Minds AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos QRIOS Minds AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfaren projektledare till Järfälla Kommun

QRIOS Minds AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-07-11

Mer info

Projektledare med CAD-erfarenhet till framtida uppdrag

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2024-05-28

Mer info

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Projektledare - Linköping

Caverion Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-24

Mer info