Projektledare till Lundgrens Smide AB

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? QRIOS Minds AB söker just nu efter en projektledare, bygg och anläggning och du kan vara den de letar efter. Intresserade sökes för heltid-jobb hos QRIOS Minds AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Stockholm är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Företaget QRIOS Minds AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som projektledare, bygg och anläggning har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av QRIOS Minds AB genom att ansöka till jobbet som projektledare, bygg och anläggning senast söndag den artonnde augusti 2024.


Jobbannons

Vi är en växande koncern och söker därför projektledare som drivs av affärer och har förmågan att leda projekt. Du sätter själv ribban och är du villig att kämpa finns goda möjligheter att gå hur långt som helst. Att du får ta del av resultatet är en självklarhet då vi har ett resultatlönesystem utan tak. Du får en unik möjlighet att göra affärer på möjligheternas marknad för det kryllar av spännande affärer!

OM TJÄNSTEN

Som projektledare hos oss planerar, driver och ansvarar du för entreprenadprojekt med fokus på lönsamhet och kundnöjdhet. Du sköter kontakten med alla inblandade i projekten och följer upp rapporteringen samt avtalsefterlevnaden i projekten. Ett roligt och varierande arbete där du får vara spindeln i nätet och ta del av resultatet. Du får arbeta med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av en varm och härlig stämning. Lundgrens levererar helhetslösningar inom byggnadssmide, glas- och metallpartier, finsmide och servicesmide både till privatpersoner och byggföretag. Vi är inriktade mot avancerade glas- och smidesjobb. Vi gillar att testa nya saker om möjligheten dyker upp.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare har du ett resultatansvar för dina egna projekt från start till mål. Du är ansvarig mot kund att planera resurser, fördela och följa upp arbetsuppgifter i pågående projekt fram tills besiktningen sker. Du har ett resultatansvar och kommer att driva entreprenadprojekt inom smide och glas mot främst bygg- och fastighetsbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • ansvarig mot kund

 • planera resurser

 • leda, fördela och följa upp arbetsuppgifter i pågående projekt

 • upprätta samt följa upp projektets tidplan

 • kalkyl- och offertarbete

 • leda projektteamet där du har ett funktionellt medarbetaransvar.

 • inköp och upphandling av material till projekt, UE/leverantörer samt konsulter

 • ansvar för projektekonomin och att projektet håller budget

 • ÄTA-hantering

 • delta i anbudsgenomgångar, bygg- och installationsmöten m.m.

 • ansvar för att se till att kvalitetssystem och lagkrav följs samt att slutdokumentation upprättas och överlämnas till beställaren

I arbetet som projektledare ingår också försäljning samt offertarbete där du bidrar med ditt affärsmannaskap. Merförsäljning är en självklarhet i projekten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har

 • erfarenhet som projektledare eller platschef för byggentreprenader där gärna smide, stål eller glasprojekt ingår

 • goda kunskaper inom projektekonomi

 • ingenjörsexamen (byggteknisk utbildning eller civilingenjör)

 • B-körkort

 • kunskaper inom entreprenadjuridik, CAD och kalkylering är meriterande

För att lyckas i din roll behöver du gilla att vara “spindeln i nätet” och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du är affärsmässig, strukturerad och du har förmågan att skapa engagemang och en bra teamkänsla.

Arbetstid

Ordinarie arbetstid är 40 h/vecka: måndag – torsdag kl 06.30-15.45 och fredag kl 06.30-14.15. Du är placerad i vår smidesverkstad i Bromma.

Lön & förmåner

Du har fast marknadsmässig lön och resultatlön utan tak. Andra förmåner som erbjuds är mobiltelefon, dator, friskvårdsersättning och rikskuponger. Vi värnar om att vår personal ska trivas och utvecklas. Goda utvecklingsmöjligheter finns. För att främja en god gemenskap ordnar vi gemensamma resor och aktiviteter. Vi är delaktiga i välgörenhetsprojektet Eezzer och åker bl.a. med på resor till Afrika där vi får vara med och göra skillnad på plats.

Varmt välkommen med din ansökan

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnQRIOS Minds AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565995999
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

QRIOS Minds AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos QRIOS Minds AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare till snabbväxande bolag!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Luleå.

2024-07-08

Mer info

Projektledare till VSAB Lidköping

AB Effektiv Borås söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Lidköping.

2024-07-01

Mer info

Projektledare till Saab Aeronautics!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2024-06-28

Mer info