Projektledare till Fastighetskontoret

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på Vimmerby kommun? Nu är det möjligt. Om du vill arbeta heltid hos Vimmerby kommun, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är Vimmerby den angivna tjänsteorten. Vimmerby kommun söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Vimmerby kommun och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.Ansvar, mod och fantasi är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Arbetsplatsbeskrivning

Fastighetskontoret, vilket ingår i Samhällsbyggnadsavdelningen i Kommunstyrelseförvaltningen, förvaltar och utvecklar Vimmerby kommuns fastighetsbestånd. Fastighetsbeståndet består av allt från större kontorsbyggnader, offentliga lokaler, skolor, idrottshallar och brandstationer.

Kontoret består av 6 personer inklusive fastighetschef. Vi har ett öppet arbetsklimat hos oss, som präglas av lagarbete, yrkesskicklighet och arbetsglädje. Hos oss får du möjlighet att bidra med nytänkande, ta eget ansvar och påverka din egen utveckling.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare hos oss arbetar du i en ledande och samordnande roll. I arbetsuppgifterna ingår att självständigt leda, strukturera och driva byggprojekt från idé till färdigt resultat. Du hanterar bygg- och fastighetsprojektets alla skeden - från identifiering av behov och analys till projektering, upphandling, produktion, slutbesiktning och överlämnande till drift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • högskole- eller byggingenjörsutbildning med fastighets- bygg eller samhällsbyggnadsinriktning. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom relevant yrkeserfarenhet inom byggbranschen.
  • dokumenterad erfarenhet av att självständigt drivit större byggprojekt av olika karaktär
  • kunskap om tekniska system
  • kunskap om aktuell lagstiftning relevant för branschen, så som bygg- och arbetsmiljölagstiftning, entreprenadjuridik, LOU och myndighetskrav
  • vana av att arbeta med projektbudgetering/-kalkylering
  • körkort är ett krav

Meriterande för tjänsten är om du

  • har erfarenhet som offentlig beställare
  • har kunskap om LOU
  • har erfarenhet av hyresgästanpassningar och ombyggnationer med kvarvarande hyresgäster

För att passa i rollen behöver du ha förmåga att skapa förtroende, bygga relationer och bidra till ett öppet och trivsamt arbetsklimat. Du är strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Du har lätt för att arbeta i en miljö där det sker förändringar och är van vid att fatta beslut. Vidare är du ansvarsfull, lyhörd och du anstränger dig för att finna lösningar. Med stort engagemang hjälper du kommunen att nå sina mål inom hållbart byggande.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Antal tjänster: 1 st

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Ansökningar hanteras löpande och sista ansökningsdatum är 2024-06-30.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVimmerby kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000787
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Vimmerby kommun söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Vimmerby. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Vimmerby kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare till Falun/Borlänge, Granitor Electro

Granitor Electro AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Borlänge.

2024-05-28

Mer info

Projektledare till Intrum

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-05-27

Mer info

Projektledare/Copywriter med intresse för AI till Sanoma Utbildning

Aronsson, Patrick söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Stockholm.

2024-05-28

Mer info